Preduzeće TIFFANY d.o.o. je osnovano 1986. godine sa sjedištem u Banja Luci. U vremenu 1992-1997 preduzeće je bilo u potpunosti ugašeno, da bi potom od 1998. godine ponovo počelo sa radom u Sarajevu. Osnovna djelatnost preduzeća je maloprodaja odjevnih predmeta, a od 2005. godine i maloprodaja kućnog tekstila i ostalih sitnih kućanskih potrepština.

U svom raznovrsnom asortimanu preduzeće TIFFANY d.o.o. nudi artikle renomiranih svjetskih kuća i proizvođača, koji su vodeći na zapadnoevropskom i svjetskom tržištu. Asortiman našeg preduzeća se odlikuje prije svega dokazanim i provjerenim kvalitetom, kao i cijenama koje su prilagođene BiH tržištu.

Maloprodajni lanac preduzeća TIFFANY d.o.o. trenutno se sastoji od 11 prodajnih mjesta i to 7 u Sarajevu, 2 u Banja Luci, te po 1 u Tuzli i Zenici.

Slogan našeg preduzeća je TIFFANY – UVIJEK ISPRED, provjerite zašto!

Aktuelnosti

Posjetite Tiffany već danas i ugrabite sve one komade koje odavno želite imati. Iskoristite 20% popusta na sve redovne cijene, a 50& na već snižene artikle.

Od danas u svim Tiffany prodavnicama iskoristite popust od 30% na kompletan muški asortiman!
Na sve već snižene artikle i dalje vrijedi dodatni popust od 50%!

Iskoristite sjajnu ponudu koju je za vas pripremio Tiffany! Iskoristite popust od 30% na kompletan asortiman na vaše omiljene komade! Na sve već snižene artikle i dalje vrijedi popust od 50%.

Posjetite Tiffany i iskoristite popust od 50% na sve već snižene artikle!

„Zvijezda editorijala možete biti i vi! Osim što ćete dobiti priliku da zasijate poput pravog modela obučene u najljepše komade brenda Tiffany, također ćete na dar dobiti i bon od 200 KM. Priliku da snime editorijal, koji će u magazinu “Azra” biti objavljen na tri strane u izdanju od 7. juna ove godine, imaju sve djevojke i dame starije od 18 godina. Da biste ušle u razmatranje za ovaj zanimljivi photoshooting, dovoljno je da se prijavite do 30.05. putem Facebook-a tako što ćete na svom zidu objaviti svoju fotografiju u omiljenoj kombinaciji i označiti našu Facebook stranicu “Tiffany – Uvijek ispred” (@tiffanybosnaihercegovina). 20 kandidatkinja sa najviše lajkova za objavljenu fotografiju ulaze u uži krug gdje će marketing tim iz Tiffany kompanije i magazina Azra birati najsretniju među vama.
Ime djevojke će biti objavljeno 31.maja ove godine tačno u 12 sati na Facebook stranici TiffanyBosnaiHercegovina.“

U Vašim Tiffany prodavnicama u toku je Bajramski popust od 20% na kompletan asortiman. Kupujte provjereno, kvalitetno po pristupačnim cijenama, obradujte sebe i svoje najdraže.

bajramski-popust-tiffany_sgc

U Vašim Tiffany prodavnicama u toku je nevjerovatno ljetno sniženje od 30% na cjelokupan asortiman. Kupujte najtraženije modele po najpovoljnijim cijenama do sada

Ljetno sniženje 30% 70x100cm_SGC