Sberbank BH dio je Sberbank Europe, univerzalne bankarske mreže koja posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni smo od 2000. godine, a od 15. februara 2013. poslujemo pod imenom Sberbank BH.

Naše poslovne aktivnosti usmjerene su na kreiranje proizvoda i usluga koji će na najadekvatniji način odgovoriti potrebama i očekivanjima naših klijenata.

Razvijamo i širimo poslovnu mrežu da bismo našim klijentima omogućili vrhunsku uslugu na ključnim lokacijama. Mrežom poslovnica pokrivamo značajan dio ekonomski najrazvijenijih područja. Paralelno s tim, fokusirani smo i na razvoj elektronskih kanala poslovanja, prateći globalne trendove i nastojeći našim klijentima ponuditi mogućnost izbora, ali i dostupnost naših usluga 24 sata dnevno.

Trudimo se biti više od banke, jer nastojimo shvatiti naše klijente i njihove potrebe, te pronaći optimalan način da riješimo izazove sa kojima se susreću. Kroz kontinuirano unaprjeđenje poslovanja gradimo dugoročne odnose sa klijentima nastojeći im pokazati da naš slogan „Vaša priča. Vaša banka.“ nije samo slogan već poslovna filozofija kojom mi živimo.

Dođite u Sberbank, jer tu ste kao kod kuće!