Nova Kolekcija

Dolaskom proljeća, dolazi nam i potreba za kupovinom nove obuće. Planika se potrudila da i ove godine zadovolji ukuse svih generacija. Kolekcija Proljeće/Ljeto 2018 nam donosi raznolikost boja i materijala. Ovu sezonu svakako karakteriše nastavak popularnog metallic trenda, koji je postao miljenik ženske populacije s obzirom na lahkoću kombinovanja obuće i torbi sa ostalim odjevnim predmetima.

Kako ne bismo izostavili fanove smjelih i odvažnih boja, u ponudu smo uvrstili jedne od najpopularnijih Tamaris i Gabor modela u crvenim nijansama. Visoke potpetice ove sezone dobijaju novi oblik, pa će nježnija populacija uživati u udobnosti i stabilnosti četvrtastih peta. Sportski program najavljuje povratak kombinacije satenskih mašni, pa ćemo najprodavanije Puma Basket modele moći ponovo vidjeti u ženskom i dječijem asortimanu.
Planika je mislila i na muški dio populacije, pa tako i ove sezone lagani koraci će biti u neprevaziđenim modelima mokasina, a pojačanje već postojećim brendovima donose novi modeli Wrangler kolekcije u zemljanim tonovima.

Naravno, dio asortimana smo posvetili i muškim elegantnim cipelama, za predstojeću sezonu matura, vjenčanja i drugih prigoda.
Ono što Vam mi savjetujemo jeste da obavezno posjetite neku od naših prodavnica iz Planika mreže i pronađete savršen par za predstojeću sezonu.
Našu novu kolekciju također možete pregledati i na www.planika.ba ili na našoj Facebook stranici.

Vaši koraci, Planika koraci!