OFFICE SHOES je specijalizovani lanac prodavnica obuće, koji svoje prodajne objekte ima u cijelom regionu centralne i jugoistočne Evrope. Još od svojih prvih dana OFFICE SHOES je stekao epitet originalnosti u svom pristupu prodaji obuće.

 

Iako je u svojoj ponudi uvijek imao različitih brendova, neometano je uspjevao da spoji originalnost i komercijalnost između raznovrsne ponude i dizajna prodajnog prostora.

 

U OFFICE SHOES-u pronaći ćete obuću za cijelu porodicu poznatih svjetskih brendova vrhunskog kvaliteta : LACOSTE, VANS, CAT, TIMBERLAND, KICKERS,SKECHERS, CONVERSE, TOMMY HILFIGER, GANT, POLO,LUMBERJACK, NAPAPIJRI, TOMS i mnoge druge.

 

OFFICE SHOES se uvijek trudi da ponudi svojim kupcima nešto novo, u skladu sa svjetskim trendovima i prije svega kvalitetno i po pristupačnim cijenama. Najveća dragocjenost svim zaposlenima u OFFICE SHOES-u jeste kupac. Dođite i uvjerite se i sami.

Aktuelnosti

U danima minusa i snega, poklanjamo JOŠ VEĆE POPUSTE.
Od danas do 60% popusta čeka Vas u Office Shoes radnjama.

Office Shoes nedjeljna ponuda od 10% do 40% na označene artikle. Ne propustite priliku za odličan šoping u Office Shoes prodavnicama i uživajte u kupovini

LJETNI POPUST od 10% do 50% u Office Shoes radnjama kao i na web shopu!!! Odlicni ljetni modeli sada po sjajnim cenama. Za pregled kompletne ponude snizenih modela posjetite neki od naših maloprodajnih objekata.

Odlični modeli po nevjerovatnim cijenama

Požurite u Office Shoes radnje i uživajte u kupovini.

 

Iskoristi nevjerovatne popuste do 40% na kompletan asortiman u Office Shoes radnjama.

Produžen Black Friday vikend od 24.11.do 27.11.

Uživajte u Office Shoes kupovini

Ne propustite LJETNE CIJENE do -40% u OFFICE SHOES radnjama.

Sada je pravi trenutak za šoping, a OFFICE SHOES je pravi izbor.

Office Shoes nedjeljna ponuda od 10% do 40% na označene artikle iz nove kolekcije.Ne propustite priliku za odličan šoping u Office Shoes prodavnicama i uživajte u kupovini.

Iskoristi ZIMSKI POPUST od 10% do 60% u Office Shoes radnjama.

Odlični modeli sada po nevjerovatnim cijenama.