Osnivač Muscle Freak-a, društvo Acro d.o.o. je specijalizirano za uvoz suplemenata za sportsku prehranu. Smješteni smo u Sarajevu u ulici Zmaja od Bosne 7-7a u Importane centru gdje se nalazi i naše maloprodajno mjesto, prodavnica Muscle Freak.

Pored importane centra, Muscle Freak prodavnice naći ćete u Grand centru na Ilidži, Sarajevo City Centru, te u novo otvorenom objektu na Ćumuriji. Vršimo vele i maloprodaju isključivo proizvoda koji su prošli najstrožije kontrole te za koje imamo čvrste dokaze da su 100% sigurni za konzumaciju te koje sa zadovoljstvom toplo preporučujemo svim našim kupcima.

Shodno tome birali smo proizvode, koji slove za najkvalitenije i najbolje na svijetu te smo odabrali brendove koji ih proizvode te koji su godinama u samom vrhu na svjetskim listama. Proizvode iz naše ponude preporučuju mngobrojne zdravstvene organizacije, vojne i policijske jedinice, sportke organizacije kao podršku prehrani aktivnim sportistima. Potrudili smo se da ostvarimo direktan kontakt sa proizvođačima što garantuje svježinu i kvalitet proizvoda.

S ponosom možemo reći da je našem društvu povjereno generalno zastupništvo i distribucija Optimum Nutrition proizvoda. Optimum nutrition je brend koji godinama važi za vodeći, najkvalitetniji i najuspješniji u čitavom svijetu. Samo na bodybuilding.com dugi niz godina nosi titulu No1 brenda. Pored Optimum Nutriton-a generalni uvoznici i distributeri smo za BSN, Muscletech, Cellucor, Musclepharm, Myprotein, ProSupps i Nutrex.

Aktuelnosti

Optimum Nutrition Complete Protein vrhunska je i potpuna mješavina proteina s vremenskim otpuštanjem.

Karakteristike proizvoda:

  • Visok udio esencijalnih aminokiselina / BCAA
  • Visoka biološka vrijednost
  • Vrlo je lagan za probavu i brzo se apsorbira

Sadrži visok udio proteina sirutke (whey), mlijeka i jaja. Odličan je kao nadopuna dnevnom unosu proteina za sportiste i rekreativce svih dobnih skupina kao i za ljude s povećanim energetskim potrebama.
Način primjene:
U shaker stavite 150 – 250 ml vode ili malomasnog mlijeka te 1 mjericu (cca 35 g) Complete Protein-a. Preporučuje se piti 1 – 2 puta dnevno ili ovisno o vašim potrebama za proteinima.Complete_Protein_MALE_2048x2048

BSN je podigao standarde sa svojim novim proizvodom za napredniju regeneraciju i oporavak nakon treninga, CellMass 2.0. Namjenjen konzumiranju odmah nakon treninga i obezbjeđuje:

  • Regeneraciju nakon teških treninga
  • Obnovu zaliha mišićnog kreatina i glutamina
  • Mišićnu snagu i izdržljivost
  • Obnovu mišića

CellMass 2.0 vrhunski proizvod koncentrisane post-vorkout formule. Nakon teškog treninga su mišići pod povećanim stresom i trebaju pravi podporanj da se oporave i da dobiju snagu i kapacitet. Za dostizanje toga CellMass 2.0 ima odličnu formulu, koja sadrži tri oblika kreatina i glutamina, tavrin i hidrolizovane bjelančevine surutke, koji obnavljaju umorene mišiće i počinju regeneracijski proces odmah nakon treninga.

Upotreba proizvoda CellMass 2.0 osigurava efikasniju regeneraciju, savladava mišićni umor i mišićni kolaps, podstiče mišićni rast, izdržljivost i opšti kapacitet. Sportisti, koji imaju pravilnu regeneraciju nakon treninga, bolje su pripremljeni za sljedeće treninge i brže mogu napredovati. Za sve, koji žele što više od treninga, CELLMASS 2.0 je odličan izbor.

 

Uputstva za upotrebu

Pomješajte 1 mjericu sa 150-250 ml hladne vode ili bilo kojim pićem, uzimajte dva puta dnevno.

 

Hranljiva vrednost CellMass 2.0

sastojci 1 doza: 1 merica (9.7g) %DV
kalorije 10
ugljeni hidrati 1g ispod 1%
bjelančevine 2g 4%
kalcijum 20mg 2%
 

CELLMASS 2.0 ZAŠTIĆENA MJEŠAVINA:

regeneracijska matrica:
Sirutkin hidrolizat, L-glutamin i glutamin peptidi
Myogenic matrica:
kreatin monohidrat, kreatin HCl (Con-Cret) i kreatin anhidros
inzulinska interfuzija:
taurin i Banaba ekstrakt (list) (18% korosolna kiselina) (GlucoHelp)

 

Upozorenje

Nije namjenjeno osobama sa zdravstvenim problemima i onima, koji konzumiraju propisane lijekove i mlađim od 18 godina. Proizvod nije namjenjen ženama koje žele da zatrudne, koje su trudne ili koje doje. Čuvajte izvan domašaja dece.

 

Sastojci

Drugi sastojci: prirodne i vještačke arome, jabukova kiselina, limunska kiselina, kalcijum silikat, silicijum dioksid, lecitin, sukraloza, FD & C Red # 40, i acesulfam kalijum.

 

Upozorenje za alergene

Sadrži mlijeko, pšenicu i soju (lecitin). Proizvedeno na mjestima, gde se  proizvode proizvodi koji sadrže mlijeko, jaja, soju, pšenicu, školjke, riblje ulje, oraščiće i kikiriki.