Konzum je vodeći maloprodajni lanac u Bosni i Hercegovini sa 259 prodavnica različitih formata, rasprostranjenih na najatraktivnijim lokacijama širom Bosne i Hercegovine. Godišnje Konzum posjeti više od 67 miliona kupaca.

Konzum u svojim prodavnicama dnevno usluži više od 200.000 kupaca pružajući im vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine s pažljivo izabranim asortimanom više od 30.000 kvalitetnih proizvoda renomiranih proizvođača.

Najatrakativnije iz Konzuma je svakako svježi program voća i povrća, mesa i ribe, mlijeka i mliječnih proizvoda, te bogata ponuda drugih prehrambenih proizvoda kao i proizvoda za njegu, higijenu i uređenje doma.

Uspjeh

Svoj uspjeh Konzum gradi na stalnoj komunikaciji s kupcima, prepoznavanju njihovih želja i potreba te neprestanom prilagođavanju svog poslovanja najnovijim svjetskim trendovima.

Prodavnice

U svojim prodavnicama, Konzum kupcima nudi vrhunsku uslugu, ugodnu kupovinu u iznimno atraktivnom ambijentu te najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama.

Ponuda

Ponuda Konzuma obuhvata pažljivo izabran asortiman sa više od 30.000 proizvoda renomiranih proizvođača. Posebno atraktivan je Konzumov svježi program – voća i povrća, mlijeka i mesa, kontrolisanog porijekla.

Konzum je uspješno razvio i program privatne robne marke K plus – izvrsne kvalitete po iznimno povoljnim cijenama, a koji se nastavlja širiti velikim dijelom u saradnji s domaćim proizvođačima.

Aktuelnosti

Spremni za VELIKE vikend UŠTEDE? 🤗
Vikend akcija je počela! Požurite po najveća kolica, jer najpovoljnija kupovina ovog vikenda vas čeka u Konzumu !