1968.godine 10 uspješnih nacionalnih nabavnih organizacija udružilo se imajući na umu kao krajnji cilj stvaranje međunarodne organizacije za sportsku robu koja će kupcima osiguravati maksimalne pogodnosti, ulijevati povjerenje u njihovog trgovca na malo i pružati potpuno zadovoljstvo s proizvodima. Tako je skup u Parizu stvorio INTERSPORT i to je bio početak novog svijeta sportskog sporazumijevanja.

Nakon 39 godina, naša očekivanja su nadmašena. Pokrivajući Zemaljsku kuglu od Kanade do Turske i Finske, INTERSPORT je prisutan u 42 zemlje s više od 5400 prodavnica. Zajednica i kupci su u središtu pažnje naše grupacije. Mi ćemo i dalje zadovoljavati raznovrsne sportske potrebe naših 150,000 kupaca kojima svakodnevno pružamo uslugu i profesionalni savjet.

INTERSPORT je ponosan na brandove i proizvode koje možemo ponuditi diljem svijeta. Radeći zajednički s markama proizvoda kao što su ADIDAS, ASICS, ATOMIC ili NIKE u širokim kampanjama s najnovijim proizvodima i najvećim sportašima možemo prenositi poruke milijunima ljudi.

Premda je INTERSPORT multinacionalna organizacija mi počinjemo i završavamo na lokalnoj razini. To nam omogućava da dođemo do potreba i želja naših kupaca, koje su drugačije u svakoj pojedinoj zemlji. Naši udruženi napori na međunarodnoj razini omogućavaju nam da ponudimo najnoviju i najmoderniju sportsku robu sa stručnom uslugom i savjetom. Istovremeno to još uvijek omogućava individualno poduzetništvo i idealno je za pristup lokalnoj potražnji.

Zahvaljujemo vam na vašoj stalnoj podršci i vjeri u INTERSPORT, bez naših kupaca ne bismo mogli izrasti u grupaciju kakva smo danas.

 

INTERSPORT u Bosni i Hercegovini

INTERSPORT je u Bosni i Hercegovini prisutan od 2000. Godine kada je u Mercator centru Sarajevo otvorena prva prodavnica INTERSPORT. Danas imamo 9 prodavnica širom Bosne i Hercegovine.

Aktuelnosti

Predsezonski popusti u trgovinama Intersport, u periodu od 20.11. do 30.11.2015. odobravamo 30% i 40% popusta na posebno odabrane modele obuće. Više informacija potražite u trgovinama Intersport

predsezonski popusti_Min

Od 13. 06. do 30. 06. 2013 za kupovinu iznad 200 KM odobravamo popust 20%.

 

Intersport_GrandCentar_20Popusta