Firma ANS Drive d.o.o. osnovana je 1996. godine, kao društvo sa miješanim bosansko – njemačkim osnivačkim kapitalom. U proteklom periodu stekla je zavidnu reputaciju i učestvovala u izgradnji i rekonstrukciji na stotine objekata na teritoriji Bosne i Hercegovine. Danas firma raspolaže sa poslovnom zgradom i proizvodnim pogonima ukupne korisne površine od preko 7.000 m2, otvorenim skladišnim prostorom površine 16.000 m2, te modernom tehnološkom opremom.

Tvornica građevinske stolarije u vlasništvu firme ima kapacitet do 30.000 vrata i 40.000 prozora godišnje. Poseban pogon za proizvodnju pločastog namještaja i enterijerske opreme ima godišnji kapacitet od 50.000 m2.  Proizvodni program tvornice razrađen je uz primjenu najnovijih evropskih standarda, a linija za proizvodnju bazirana je na najsavremenijoj zapadnoevropskoj tehnološkoj opremi.

Svoj uspjeh, kompanija duguje i pomno odabranoj radnoj snazi. Danas firma zapošljava 580 radnika različitih specijalnosti: od školovanih tesara, zidara, stolara i armirača, do diplomiranih inžinjera, ekonomista i pravnika. Kao zalog svog budućeg uspjeha, kompanija svojim radnicima omogućava usavršavanje u struci i upoznavanje sa najnovijim tehnologijama rada. Filozofija stalnog ulaganja u budućnost očituje se i u postojanom ulaganju u novu opremu i građevinsku tehniku, koja omogućava moderan pristup vođenju građevinske operative.

Tokom 2002. godine kompanija je izvršila usaglašavanje načina poslovanja i certifikaciju u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2000. Na taj način firma ANS Drive otišla je korak dalje u podizanju nivoa kvaliteta koji je zagarantovan našim kupcima i klijentima. Certifikat je uspješno obnovljen u septembru 2008. godine, što je dokaz trajnosti kvaliteta naših usluga.

Kao izuzetno respektabilan klijent, ANS Drive je komintent najjačih banaka u Bosni i Hercegovini. Osim reputacije firme, podrška banaka sa kojim kompanija sarađuje obezbjeđuje dodatnu garanciju klijentima prilikom realizacije različitih investicionih projekata.

Među onima koji su ukazali povjerenje firmi ANS Drive prilikom realizacije svojih projekata, nalaze se i mnoge međunarodne organizacije. Evropska Unija, Coca-Cola Beverages, USAID i REGESA Barcelona samo su neki od klijenata s kojima je firma imala kvalitetnu i korektnu saradnju. Proizvodi naše firme pronašli su svoje kupce i van granica BiH (Libija, Njemačka, Holandija, Španija, Irska, Kosovo).

Stručnost kadrova, moderna tehnološka oprema i fleksibilan pristup izvođenju radova garantuje klijentima firme ANS Drive usluge i proizvode evropskog kvaliteta, te poštivanje specifičnih, individualnih zahtjeva i želja.

Prezentacija kompanije u PDF 

Aktuelnosti

Kompanija ANS Drive d.o.o. je sa investitorom „Ruža“ d.o.o. Mostar potpisala ugovor o izvođenju građevinskih i građevinsko-zanatskih radova na izgradnji objekta „Hotel Ruža“ u Mostaru. Vrijednost ugovora je oko 22,5 miliona KM.

U salonu će biti izloženi primjerci sobnih i ulaznih vrata, prozora, kuhinja, kompletnih rješenja spavaćih i dječijih soba, pločastog namještaja za dnevni borvak, kancelariju, kao i enterijerski detalji, obloge zidova i sl. Nadamo se da ćete nakon otvaranja posjetiti naš salon, da ćemo ostvariti dobru saradnju i poslovati na obostrano zadovoljstvo.

Kompanija ANS Drive uskoro počinje sa investicijom u izgradnju stambeno-poslovne zgrade u Sarajevskom naselju Dolac Malta.

Zgrada će imati stambeni, poslovni i garažni dio.

Stambeni dio zgrade će imati oko 170 stanova.

Ukupna površina poslovnog dijela objekta će iznositi oko 1200 m2, a na 3 etaže podzemne garaže će biti oko 220 parking mjesta.
Detaljnije informacije o stanovima, poslovnim prostorima, garažnim mjestima i načinima kupovine će uskoro biti objavljene na našem web site-u.

3d_malta