Jedan od 9 Beko shopova u Sarajevu; svi su u vlasništvu preduzeća Omega doo Živinice, generalnog zastupnika brendova Beko, Blomberg i Grundig za BiH.

Shop nudi širok asortiman bijele tehnike i elektronike po veoma pristupačnim cijenama, a zastupljeni brendovi su dobro poznati kao pouzdani i kvalitetni.

Na sve prodane proizvode dajemo garanciju u trajanju od 5 godina, a za servisiranje je zadužena mreža ovlaštenih servisera širom BiH.

Aktuelnosti

Osvojite popust na proizvode Beko u odabranim Beko shopovima! Odštampajte šablon koji je dostupan preko linka, neka vaša djeca nacrtaju aktivnosti koje najviše vole da rade sa mamom, zajedno donesite crtež u prodavnicu i popust od 5 % je vaš.

Mama ja i BEKO

Šablon za crtanje je ovdje: http://bit.ly/Beko-crtež

Popis Beko shopova je ovdje: http://bit.ly/Beko-shopovi

SEZONA POKLONA JE POČELA

Na sve Grundig LED televizore,  kupcima dajemo 3 godine garancije na bilo koji model LED TV-a kupljen u našim shopovima.

Akcija je traje od 15.11.2013. i trajat će do 31.01.2014.

slider_grundig_3g

Nevjerovatni Beko oktobarski popusti!

Oktobar_Popust_Beko

Beko jućanski aparati sada sa 10% popusta

na linku ispod možete pogledati najnoviju mjesečnu ponudu iz Omega doo, aktuelnu za period 15.10.-30.11.2013. U ponudi ćete naći različite artikle brendova Beko, Blomberg i Grundig po nevjerovatnim cijenama!

Iz ponude izdvajamo 22 Beko uređaja koji su obuhvaćeni našom oktobarskom akcijom, kao i peći, konvektore i uljne radijatore koji su svakako potrebni kako bismo svoje domove održali toplim i ugodnim tokom predstojeće zime.

Za pregled ponude KLIKNITE OVDJE

Ljeto je konačno tu  Živa u termometru je stvarno skočila, i vrijeme je da pronađete način kako da se rashladite. Preporučujemo plažu, planine i, naravno, Beko klima uređaje 

Katalog klima uređaja za 2013. možete pronaći klikom na sliku ispodBeko_Grand_centar_Klime_2013