Jedan od 9 Beko shopova u Sarajevu; svi su u vlasništvu preduzeća Omega doo Živinice, generalnog zastupnika brendova Beko, Blomberg i Grundig za BiH.

Shop nudi širok asortiman bijele tehnike i elektronike po veoma pristupačnim cijenama, a zastupljeni brendovi su dobro poznati kao pouzdani i kvalitetni.

Na sve prodane proizvode dajemo garanciju u trajanju od 5 godina, a za servisiranje je zadužena mreža ovlaštenih servisera širom BiH.

Aktuelnosti

 

Kako bi podržali sve mlade bračne parove i roditelje novorođene djece koji kupuju u Beko shopovima u cjeloj BiH, za sve njih priredjena je  posebnu pogodnost.

Naime, mladenci i roditelji će prilikom kupovine u bilo kojem Beko shopu  imati obezbijeđen dodatni popust od 5% uz gotovinski popust od 5%, što ukupno čini 10% popusta.  Popust se odnosi na sve artikle i one koji su u akciji.

Kako bi ostvarili popuste, potreban je samo jedan uslov, a on je:

  • da mladenci donesu kopiju vjenčanog lista kao dokaz da su sklopili brak prije maksimalno tri mjeseca,
  • a roditelji treba da donesu kopiju rodnog lista kao dokaz da je beba rođena prije maksimalno šest mjeseci.

Cilj ove akcije je da se omogući povoljnija kupovina svim ljudima koji  tek stupaju u brak  ili su tek dobili novu prinovu, te da im se uljepša početak novog života.vjencanja 850x520

Super cijene uz uobičajeno dobar kvalitet, odličnu servisnu podršku, besplatnu dostavu i 5 godina garancije. Naravno, u pitanju je nova mjesečna ponuda vaših i naših Beko shopova!

Obavezno pregledajte ponudu ali i akcije na našem website-u (u ponudi je prikazan samo mali dio), sigurni smo da ćete pronaći baš taj uređaj koji tražite!

Katalog traje od 01.05.2016. do 31.05.2016.

Za pregled ponude kliknite OVDJE.

promo maj federacija web

Osvojite popust na proizvode Beko u odabranim Beko shopovima! Odštampajte šablon koji je dostupan preko linka, neka vaša djeca nacrtaju aktivnosti koje najviše vole da rade sa mamom, zajedno donesite crtež u prodavnicu i popust od 5 % je vaš.

Mama ja i BEKO

Šablon za crtanje je ovdje: http://bit.ly/Beko-crtež

Popis Beko shopova je ovdje: http://bit.ly/Beko-shopovi

SEZONA POKLONA JE POČELA

Na sve Grundig LED televizore,  kupcima dajemo 3 godine garancije na bilo koji model LED TV-a kupljen u našim shopovima.

Akcija je traje od 15.11.2013. i trajat će do 31.01.2014.

slider_grundig_3g

Nevjerovatni Beko oktobarski popusti!

Oktobar_Popust_Beko

Beko jućanski aparati sada sa 10% popusta

na linku ispod možete pogledati najnoviju mjesečnu ponudu iz Omega doo, aktuelnu za period 15.10.-30.11.2013. U ponudi ćete naći različite artikle brendova Beko, Blomberg i Grundig po nevjerovatnim cijenama!

Iz ponude izdvajamo 22 Beko uređaja koji su obuhvaćeni našom oktobarskom akcijom, kao i peći, konvektore i uljne radijatore koji su svakako potrebni kako bismo svoje domove održali toplim i ugodnim tokom predstojeće zime.

Za pregled ponude KLIKNITE OVDJE